MUSTHAVES✨

Om wat inspiratie op te doen heb ik wat leuke musthaves verzameld en aan elke foto een link gekoppeld. Zo word je verwezen naar de website en hoef je niet meer te zoeken naar het product! 


Altijd handig om op z’n minst één paar rvs oorbellen te hebben! Ze roesten niet, blijven mooi van kleur en zijn op deze manier niet prijzig.  

Van die lastige jurkjes die net niet mooi aansluiten, of jeans die telkens afzakken. Om niet alleen efficiëntie toe te passen, maar ook om een hippe uitstraling te krijgen, is een leuke riem altijd fijn!
Je ziet ze steeds vaker, de Valentino heupriemen. Zoals je ziet in de reviews zijn deze riemen van goede kwaliteit en staan ze prachtig op je jurk, rok en jeans.  


Altijd zo een gedoe om altijd maar een tasje mee te moeten nemen voor je telefoon. De ultieme oplossing is er; het telefoonhoesje met een koord waardoor je je telefoon altijd binnen handbereik hebt en niet elke keer weer je tasje mee hoeft te nemen. Ze zijn in alle kleuren en formaten te verkrijgen! Hier boven een leuke suggestie binnen budget.