Bontenavond 2019

15-04-2019
time for a catwalk
time for a catwalk

Zie jij ook altijd nog meer uit naar de bontenavond dan naar het hele kamp zelf? Onze klas in ieder geval wel! En ons enthousiasme was het waard, want wat was dit een geweldige bontenavond!

"Get dressed with a B"

Onze klas heet klas W4O2BG, oftewel, de b-klas. Nu hadden een paar klasgenoten het geweldige idee om allemaal verkleed te gaan als iets wat met een "B" begint! Toen we dit kregen te horen, begon iedereen al na te denken hoe ze verkleed zouden gaan. Zelf heb ik diezelfde dag mijn kostuum nog besteld :)

W4O2BG en W402AG
W4O2BG en W402AG

Niet alleen onze klas was verkleed en gekostumeerd, maar we hadden afgesproken met de andere klas, de A-klas, dat ook zij verkleed zouden gaan. Wat zag dit er allemaal gaaf uit!

Hoe ging ik verkleed, en hoe heb ik dat allemaal gedaan? Eigenlijk best leuk om te vertellen dit. Mijn jurk had ik namelijk op Aliexpress besteld voor een tientje. Natuurlijk was ik ervan uitgegaan dat deze jurk hartstikke doorschijnend zou zijn. Maar blijkbaar was de split van de jurk ook nog eens mega hoog.

De jurk kreeg een onderjurk, de hals werd verhoogd en de split is voor 23 cm dichtgenaaid, mijn naald- en draadkunsten kwamen van pas haha. 

Ook mijn tiara heb ik via Aliexpress besteld en mijn pumps waren nog splinternieuw van mijn laatste bruiloft.

In nog geen 20 minuten was ik ready to go in mijn bruidsoutfit. Helaas hebben we geen fotosessie meer kunnen houden omdat ik snel na de bontenavond weer naar huis moest.