Mijn blogs

Wauw, al een lange tijd geleden dat ik een blog heb gepubliceerd op Did it! Door alle omstandigheden was er naar mijn idee ook niet meer veel leuks om over te bloggen, maar hoe heb ik mij al die tijd tijdens de quarantaine bezig gehouden? Raar maar waar; 3 maanden lang tweedehands kleding verkopen en naar aanleiding daarvan is LoveJah...

mrt 13

Chamonix

Chamonix, een gezellig dorp wat in de Franse Alpen ligt. Een prachtige omgeving, een leuk dorp en je kunt er ook fijn skiën.

Sinds september studeert mijn zus in de mooie stad Salamanca en waren wij als familie natuurlijk benieuwd naar de stad waar ze studeert. Om dat het beste te weten te komen zijn we haar komen opzoeken en mochten we zelf de cultuur daar snuiven. En ondanks dat we er maar een paar dagen waren, hebben we zoveel gezien en verkend! (en gegeten hihi)...

Wat een mooie omgeving is dat zeg! Een plaats met veel impressies, natuur en cultuur. Natuurlijk weer de moeite waard om daar iets over te bloggen.

sep 09

Rhodos

Wat een eiland is dat zeg! Na twee weken flaneren in Rhodos is het uiteraard de moeite waard om daar een blog over te schrijven. Ondanks het grauwe weer hier in Nederland, zal ik je meenemen naar de Griekse sfeer van Rhodos.

mei 26

Bologna

Bologna klinkt gelijk als de bekende saus die over de pasta gaat; Bolognese. Het heeft inderdaad een verband met de stad Bologna, want de stad wordt ook wel "de buik van Italië" genoemd. En terecht, want de pasta is hier heerlijk!

Je herkent het vast wel, je gaat zogenaamd op een leuke excursie met je school, maar ze vertellen pas een dag van tevoren dat jullie naar een museum gaan... Tjah, "zo saai" zoiets denkt iedereen wel als ze dat horen. Toch hebben wij het optimistisch opgevat en kregen we er zelfs zin in om naar het museum te gaan!

Zie jij ook altijd nog meer uit naar de bontenavond dan naar het hele kamp zelf? Onze klas in ieder geval wel! En ons enthousiasme was het waard, want wat was dit een geweldige bontenavond!

Weer even iets heel anders, een Roemeense bruiloft! Wat heb ik hier naar uitgekeken, een andere cultuur snuiven en natuurlijk de gezelligheid van een bruiloft beleven. Op 11 april ging ik met mijn vader naar Roemenië en 12 april hadden wij een bruiloft van kennissen.

Misschien hebben de trouwe lezers het al gezien in de krant, maar inderdaad, de Zeeuwse meiden van het Hoornbeeck College hebben de beker weer terug in Zeeland gebracht!